Bezig met laden

Klimbos

Klimbos Nederland is de marktleider in klimbossen met 5 locaties verspreid over Nederland. De locaties zijn stuk voor stuk uniek, maar één ding hebben ze gemeen: ze liggen allemaal in échte bossen. Er wordt niet gewerkt met klimpalen. De routes bouwen en onderhouden ze zelf met veel aandacht en respect voor de omgeving en de natuur. Geschreven door Bart van Koppen

Klimbos Nederland is de marktleider in klimbossen met 5 locaties verspreid over Nederland. De locaties zijn stuk voor stuk uniek, maar één ding hebben ze gemeen: ze liggen allemaal in échte bossen. Er wordt niet gewerkt met klimpalen. De routes bouwen en onderhouden ze zelf met veel aandacht en respect voor de omgeving en de natuur.

Onze nieuwe identiteit geeft een bezoek aan een van onze Klimbossen precies weer. Spanning, avontuur, beleving en plezier!
Onze nieuwe identiteit geeft een bezoek aan een van onze Klimbossen precies weer. Spanning, avontuur, beleving en plezier!
Ciaran Barsema / Klimbos
ESNW
Sweco
Logo Klimbos
klimbos homepage
Homepage van Klimbos

Visuele identiteit

We hebben de visuele identiteit van het Klimbos gedaan en de website. Voor de visuele identiteit hebben we vooral geprobeerd om het avontuur en de natuur zoveel mogelijk terug te laten komen.

Klimdiploma
Klimticket

Mobile-first opgezet

De website is volledig geoptimaliseerd voor mobiel omdat 80% van het verkeer mobiel plaatsvindt. En van het verkeer klikt ook ongeveer 80% direct door naar ‘Tickets’. Die knop staat daarom prominent op nagenoeg iedere pagina. De website bestaat uit een algemeen deel en afzonderlijke subsites per Klimbos. Voor ieder Klimbos zijn verschillende doelgroep-landingpages gemaakt om specifiek doelgroepen zoals scholen, teamuitjes en groepen gericht te kunnen benaderen.

www.klimbos.nl
klimbos homepage